Summa sidvisningar

lördag 6 juli 2013

Det är dags att tänka på refrängen

Är hemma efter en rolig, härlig mini-helg i Halmstad. Det har varit helt fantastiskt, en sån upplevelse. Vi åkte härifrån vid halv elva-tiden och checkade in på det lilla hotellet vid halv två-tiden och gav oss neråt stan. Det var mycket på gång i och med SM-veckan som också pågick.

Planen var att gå lokalisera marknadsplatsen för att sen ströva runt och äta vid 4-halv fem eftersom insläppet var först vid sex. När vi kom fram insåg vi att det var bäst att äta på en gång så vid halv fyra var vi på plats. Några hade sovit på plats eller kommit tidigt på dagen och fått siffror på handen som könummer som garanterade förtur vid insläpp. Vi andra fick köa i vanlig ordning men det var en god stämning i kön och vi hade kul. Dessutom sken ju solen.

Plötsligt börjar de släppa in några innanför första avspärrningen och även jag och syrran blev invinkade + två st efter oss. Sedan fick vi bilda en kö en och en på led och visiterades. De första 100 (inkl de med könummer) blev utvalda till förtur som innebar att när insläppet började släpptes vi in innan resten släpptes igenom för visitering. Vi kom med som nr 97 och 98.

Så hamnade vi näst längst fram i mitten av scenen. Helt perfekt!

Linnea Henriksson var förband och om lät väl bättre än hon såg ut om man säger så. Klart man undrar om hon valt det själv eller fått hjälp (hmmm) av en stylist. Barnkalas-efterfest?

Så äntligen var det dags för det vi alla kommit, och köat länge, för. Gyllene Tider. Det var fest, det var tryck och det var allt man kunde förvänta sig och mer än så. Vi vrål sjöng med i varenda låt, rockade loss och öste barnet - spiknyktra. Och när de körde Billy blev vi glatt överraskade, den har inte spelats tidigare år men är fantastisk. Jag kände mig som en tonåring igen.

Tillbaka på hotellet får vi SMS av systerdottern att vi är med på Aftonbladets webbsida så självklart kollade vi in det. Då läste vi också Markus Larssons recension av konserten och undrade om han varit på samma konsert. Låt oss bara säga att han uppenbarligen inte fattat vad Gyllene Tider handlar om. Och dessutom är han pinsamt okunnig när han raljerar över att Micke Syd sjunger min tjej och jag. Han kallar det ett dåligt drag och att det var katastrofalt och after ski. Vad den okunnige Larsson uppenbarligen missat är att Micke Syd sjöng den redan från början.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar